HomeNieuwsMachinesPanhuijsen haalt met grootste gemak omsnoeringsband onder pallet door

Panhuijsen haalt met grootste gemak omsnoeringsband onder pallet door

Sinds kort klinkt er een nieuw geluid uit het magazijn van Panhuijsen. Een geluid zonder ‘Oee' of ‘Aaai'. Deze groene muis zorgt er namelijk voor dat je met het grootste gemak omsnoeringsband onder je pallet doorhaalt. In de praktijk blijkt het handmatig omsnoeren van een pallet namelijk niet zo eenvoudig. Het lang voorovergebukt staan klungelen is vanaf nu verleden tijd.

Je klemt simpel de omsnoeringsband in de klemmond van de StrapBandit. Met de verlengsteel schuif je vervolgens handig de StrapBandit onder de pallet door. De StrapBandit is slim doordacht en robuust, waardoor deze niet klem komt te zitten onder of tussen de pallet. Zelfs vanuit staande positie kan de StrapBandit probleemloos worden gebruikt.

De StrapBandit is snel en veilig in gebruik, klemt de omsnoeringsband stevig vast, komt nooit vast te zitten onder of tussen de pallet, kan staand worden gebruikt, werkt met alle soorten omsnoeringsband en voorkomt vele malen bukken en knielen en vermindert de kans op ergonomische klachten.

Kortom, met de StrapBandit werk je sneller en voorkom je ergonomische klachten als rugpijn of knieklachten.

www.panhuijsen.nl