HomeNieuwsBeurzen en evenementenPackaging Innovations brengt experts en bezoekers samen tijdens events

Packaging Innovations brengt experts en bezoekers samen tijdens events

Packaging Innovations organiseert tijdens de zesde editie op 10, 11 en 12 april een tweetal exclusieve ontmoetingsevents waar bezoekers zich gratis voor mogen aanmelden.

Samen met European Co-Packers Association (ECPA) wordt er woensdagochtend 11 april een Meet & Greet event gehouden, waarbij de kansen met co-packing in kaart worden gebracht. Daarnaast gaat Packaging Innovations samen met Empack samenwerken met de Kamer van Koophandel (KvK) en Enterprise Europe Network om een B2B Matchmaking event te organiseren op 11 en 12 april.

ECPA Meet & Greet

Flexibele productie, korte time-to-market en verpakkingsvarianten op maat. Het zijn allemaal cruciale succesfactoren bij een productlancering. Evenals special editions, sales promotions of line-extensions. Gelukkig staat onder andere een brand owner hier niet alleen voor en zijn er talloze gespecialiseerde experts die de flexibiliteit en slagkracht van het merk of bedrijf helpen vergroten. Speciaal voor deze doelgroep hebben Packaging Innovations en ECPA de ECPA Meet & Greet georganiseerd, welke op 11 april vanaf 11.30 van start zal gaan. Let op: dit event is uitsluitend te bezoeken op aanvraag.

Het event wordt geopend door Peter Nieuwkerk, voorzitter van ECPA. In circa 30 minuten zal hij uitleggen waartoe co-packers allemaal in staat zijn. Hierop volgend vinden er vanaf 12:00 1-op-1 ontmoetingen plaats waarbij de bezoeker de kans krijgt om zijn of haar project voor te leggen aan één van de aanwezige professionele co-packers.

B2B Matchmaking

Op 11 en 12 april vindt het B2B Matchmaking event plaats op de beursvloeren van Packaging Innovations en Empack. Het matchmaking event vormt een digitaal platform waarop exposanten en bezoekers van zowel Empack als Packaging Innovatins zich kunnen inschrijven. Na inschrijving worden de bezoekers aan exposanten gekoppeld voor een B2B matchmaking sessie van 20 tot 30 minuten.

“Bezoekers zijn op zoek naar de nieuwste verpakkingsoplossingen voor zijn of haar project. Daarbij is het vaak niet direct duidelijk welke expert, exposant of misschien welke bezoeker diegene van het juiste antwoord kan voorzien. Het B2B Matchmaking event speelt hier perfect op in door de link tussen de probleemstelling van de bezoeker en de mogelijke oplossingen van de expert te leggen”, aldus Rowdy van den Nieuwenhuizen namens de Packaging Innovations-organisatie. Het matchmaking event wordt voor Packaging Innovations bezoekers op 11 en 12 april georganiseerd en kan plaatsvinden tussen 14:00 en 17:00. Inschrijven is noodzakelijk.

Packaging Innovations

Nieuwe materialen of technieken voor verpakkingen, redesign, creativiteit, displays of instore activatie, het zijn allemaal krachtige tools om de doelstellingen van een merk te realiseren. Het exclusieve event Packaging Innovations brengt al jaren leveranciers, innovatiepartners en beslissingsnemers over vorm en functie van verpakkingen samen om ideeën te delen en zaken te doen. Internationale top sprekers, partners voor verpakkingsinnovaties en inspiratie in een exclusieve setting maken Packaging Innovations wat het is: het marketing & design event over de toekomst in packaging & display. Dit event is uitsluitend toegankelijk voor business professionals.

Packaging Innovations wordt op 10, 11 en 12 april 2018 gelijktijdig gehouden met verpakkingsvakbeurs Empack in Jaarbeurs Utrecht.

www.packaging-innovations.nl