HomeNieuwsBedrijven en personenOpti-Pack is weer exclusief agent voor sleevemachines van Accraply

Opti-Pack is weer exclusief agent voor sleevemachines van Accraply

Opti-Pack is sinds kort weer exclusief agent voor de sleevemachines van Accraply Europe voor de gehele Benelux. De splitsing van de markt in enerzijds voedingsmiddelen en dranken, en anderzijds in pharma, cosmetica en household en bodycare, die vanaf 2013 gold, is hiermee teruggedraaid. Met deze stap komt definitief een einde aan de verdeling van de markt die ontstond na de overname van Turpins Packaging in 2012, bekend van de sleevemachines Sleevit.

Aan dit besluit liggen een aantal uitgangspunten ten grondslag. Allereerst willen beide bedrijven met één aanspreekpunt voor de gehele Benelux zorgen voor duidelijkheid voor alle bestaande en toekomstige klanten. Het streven is om het hoge servicelevel dat al wordt gerealiseerd in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie door te voeren in de gehele markt. Dit moet er op korte termijn toe leiden dat ook voor dit deel van de markt een gezonde omzetgroei verwezenlijkt kan worden.

Bestaande klanten van Accraply die in het verleden sleevemachines hebben aangeschaft van de merken Accraply, Graham en Sleevit kunnen vanaf nu voor service, onderdelen, training, aftersales service, verkoop en verdere informatie terecht bij Opti-Pack dat al meer dan 20 jaar de belangen van Accraply Europe behartigt.

Accraply Europe, onderdeel van de Barry-Wehmiller Packaging Group, is gespecialiseerd in het fabriceren van een grote range aan sleeve-applicaties. Zij leveren zowel handmatige als volautomatische systemen met een capaciteit tot 650 sleeves per minuut. De machines zijn geschikt voor zowel tamper-evident als full-body sleeves. Daarnaast zijn veel van de systemen modulair opgebouwd waardoor zij kunnen meegroeien met de productievraag van de klanten. Naast de sleevers zelf, produceert Accraply ook een hele range aan krimptunnels in zowel stoom, radiant en hete lucht.

www.optipack.nl