HomeNieuwsBedrijven en personenO-I biedt inspiratie met nieuwe online catalogus voor verpakkingsglas

O-I biedt inspiratie met nieuwe online catalogus voor verpakkingsglas

O-I lanceert een nieuwe versie van de Europese online catalogus voor glasverpakkingen. De e-catalogus van O-I is volgens het bedrijf veel meer dan een eenvoudig overzicht van de verschillende producten. Hij bevat ook heel wat nieuwe gebruikersvoordelen en toont de talrijke toepassingsmogelijkheden van glas.

Marie-Laure Susset, Marketing Communications Lead bij O-I Europe: “Met deze e-catalogus willen we voedings- en drankenmerken inspireren in hun keuze voor glas. We willen hen helpen met de identificatie van consumententrends waarbij glasverpakkingen de merkbekendheid verhogen en hun business helpen groeien.”

De website bevat gedetailleerde analyses van de huidige trends in voeding en dranken, zoals de opkomst van meer zintuiglijke en natuurlijke smaken, gezondheid en welzijn, de herdefinitie van waarde en de steeds grotere focus op duurzaamheid. Succesverhalen
illustreren enkele van de meest innovatieve designs waarbij O-I betrokken was. Ze demonstreren zowel de intrinsieke ontwerpmogelijkheden van glas als de expertise van O-I's eigen designers. Deze omvatten ook de meest recente vaardigheden op het gebied van glasdecoraties, die ontwikkeld werden in verschillende Europese vestigingen van O-I.

Arnaud Aujouannet, Chief Sales & Marketing Officer: “Voor klanten is een van de grootste troeven van de website dat deze alle belangrijke informatie over en inspiratie voor glasverpakkingen op een plaats verzamelt en dat deze continu geüpdatet wordt.”

Bekijk online catalogus