HomeNieuwsBedrijven en personenO-I benoemt nieuwe Vice President Sales and Marketing Europe

O-I benoemt nieuwe Vice President Sales and Marketing Europe

O-I, wereldwijd de grootste glasverpakkingsproducent, heeft Raymond Palmen benoemd tot Vice President Sales and Marketing Europe. De aanstelling volgt op de promotie van Arnaud Aujouannet tot Chief Sales and Marketing.

Vitaliano Torno, President van O-I Europe, zegt: “Raymond is een zeer ervaren sales en marketing professional met een sterke achtergrond in B2B- en B2C-markten. We kijken uit naar Raymonds ondersteuning en leiderschap bij het bevorderen van onze klantgerichtheid en positionering als de voorkeursleverancier van glasverpakkingen.”

Raymond Palmen werkte het grootste deel van zijn carrière bij Du Pont de Nemours International. Hier bekleedde hij verschillende posities, waaronder die van Director Packaging & Industrial Polymers EMEA en Director Chemicals/Fluoroproducts EMEA. In deze functies realiseerde Raymond Palmen P&L-groei en een op klanten gerichte cultuur. Daarnaast brengt hij ervaring in fusies en acquisities (M&A) en Corporate Planning met zich mee.

Raymond Palmen vertelt: “Ik ben verheugd om bij O-I te starten tijdens zo'n boeiende fase in de transformatie van de organisatie. Hoewel O-I reeds het grootste en meest succesvolle glasverpakkingsbedrijf ter wereld is, ben ik onder de indruk van de passie bij mijn nieuwe collega's, hun toewijding en hun gedrevenheid om te innoveren. Mijn doel is sterke en gewaardeerde partnerschappen uit te bouwen, het vertrouwen van onze klanten te winnen bij elk project en elk contract, en te verzekeren dat we innovatieve oplossingen introduceren die de onbeantwoorde behoeftes van onze klanten invullen.”

Raymond Palmen zal eveneens optreden als lid van het Global Sales and Marketing Leadership Team, en als lid van het European Leadership Team (EULT).

www.o-i.com