HomeNieuwsBeurzen en evenementenNVC organiseert vijfde jaarlijkse conferentie FBEP in Boston

NVC organiseert vijfde jaarlijkse conferentie FBEP in Boston

Op 14 maart 2019 vindt de vijfde jaarlijkse conferentie FBEP (Future of Business Education in Packaging) plaats. Deze zal gehouden worden in Boston. De conferentie richt zich op de ontwikkeling van HRM en vaardigheden in het verpakken.

Hoe zorgen we ervoor dat de vaardigheden, kennis en knowhow beschikbaar en up-to-date blijven? Hoe definiëren we de juiste werkkwalificaties? Hoe stimuleren ondernemingen de ontwikkeling van hun medewerkers met de juiste talenten? Hoe implementeert de samenleving het ‘een leven lang leren' door de vergrijzende beroepsbevolking?

De conferentie verbindt de industrie met bedrijfsopleidingen en opleidingsinstituten en biedt een uitstekend inzicht in de mogelijkheden de medewerkers op het gebied van verpakken ‘agile' te houden, tot voordeel van bedrijf en de samenleving als geheel.

FBEP gaat in op kritische succesfactoren, biedt een uniek platform voor het uitwisselen van inzichten en toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van betrouwbaar examineren, (live) online leren en effectief HRM in het bedrijfsleven. Het programma omvat plenaire lezingen in de ochtend en 's middags een reeks interactieve gezamenlijke workshops.

Specifieke aandacht wordt besteed aan de vaardigheden die nodig zijn voor de verpakkingsindustrie als geheel om een succesvolle overgang te maken naar duurzaam verpakken op basis van (design voor) recycling, nieuwe materialen en nieuwe distributiepatronen zoals e-commerce.

www.nvc.nl