HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Utrecht 2018Mundi Technology toont nieuwste range lasercodeerders op Empack

Mundi Technology toont nieuwste range lasercodeerders op Empack

De nieuwste range lasers in het assortiment van Mundi Technology is de Linx CSL-serie. Leverbaar in een 10-, 30- en 60-watt uitvoering en met een grote verscheidenheid aan configuraties. In aanloop naar Empack in Utrecht heeft Mundi Technology de meest in het oog springende vernieuwingen op een rij gezet.

Zo zijn er meer dan 20.000 ‘standaard' oplossingen en is een eenvoudigere installatie door slimmer ontwerp mogelijk. Hiermee worden hogere codeersnelheden en een groter codeerveld bereikt. Ook heeft het een verbeterde versie van het LinxVision-besturingssysteem en zijn alle wattages verkrijgbaar in een IP65 -model.

Mundi Technology kan naar eigen zeggen een codeerlaser leveren voor nagenoeg ieder codeervraagstuk. De MundiScan laser met een capaciteit van 70.000 coderingen per uur. En lasers met een lager vermogen die uitermate geschikt zijn voor codeervraagstukken op bijvoorbeeld een lagere snelheid. De uitdaging van Mundi Technology zit in het leveren van de juiste laser in de juiste configuratie voor het betreffende codeervraagstuk. Bespreek tijdens Empack Utrecht de mogelijkheden op stand B103.

www.mundi-technology.nl