Multivac heeft wereldwijd een leidende positie in oplossingen voor het verpakken van alle typen levensmiddelen, life-science en farmaceutische producten maar ook industriële goederen. Het productportfolio omvat oplossingen voor vrijwel alle toepassingen van de klanten en bevat dieptrekverpakkingsmachines, traysealers, snij- en afvulmachines, vacuümmachines, etiketteer- en kwaliteitscontrolesystemen alsook gerobotiseerde oplossingen. Multivac biedt tevens complete verpakkingslijnen aan.

Verse levensmiddelen zijn aanzienlijk langer houdbaar te verpakken met de innovatieve Multivac trayseal- of dieptrektechnologie. Uit het ruime assortiment dieptrekverpakkingsmachine toonde Multivac op de afgelopen editie van Empack in Utrecht de R 145 met innovatieve robotiseringsopties. De R 145 kenmerkt zich door bijzondere Modified Atmosphere (MAP)-verpakkingsvormen als hartvormige.

Ook toonde Multivac de T 300 traysealer. Deze T 300, de kleinste automatische traysealer, is een gebruiksvriendelijke en ruimtebesparende verpakkingslijn, die zowel kleine tot middelgrote aantallen producten verpakt. De uitvoering van de T 300 die te zien was op Empack produceerde prachtige, houdbaarheidsverlengende skinverpakkingen.

www.multivac.nl