Multivac introduceert hoogstaande snij- en afvultechniek in combinatie met verpakkingstechnologie voor vers vlees, gevogelte en kaasproducten tijdens Anuga FoodTec 2018. Het bedrijf nodigt u uit dit spectaculaire moment samen met haar te beleven op 20, 21, 22 en 23 maart a.s. te Keulen (stand A020 in hal 9.1). Op Anuga FoodTec demonstreert Multivac haar expertise in complete en geautomatiseerde lijntechnologie voor het langer houdbaar verpakken van vers gesneden vlees, gevogelte, vleeswaren en kaas.

De demoshow omvat onder andere een verpakkingslijn voor vers gesneden vlees of gevogelte bestaande uit een GMS 520 vleessnijder en FPU 500 multi-tray afvulmodule van TVI alsook een hogecapaciteits T 800 traysealer, een L310 transportbandetiketteerder met printer en een controleweger met metaaldetectie van Multivac. Het multifunctionele en uitermate flexibele GMS 520 ‘single cut' portioneersysteem van TVI kan alle typen rood vlees en gevogelte met minimale personele bezetting verwerken. Voor iedere portie, in iedere consistentie en altijd geoptimaliseerd op gewicht en productverspilling. Meer details over deze verpakkingslijn leest u hier.

Daarnaast een verpakkingslijn voor gesneden kaas of vleeswaren bestaande uit een SL 800 slicer, een R 245 dieptrekverpakkingsmachine, een horizontale afvuller (vanaf de snijder naar de diepgetrokken caviteiten) en een compacte L 330 transportbandetiketteerder. Een H 130 robotmodule laadt daarna de verpakte producten in een omdoos. Vergeleken met conventionele snijtechnologie in de markt kenmerkt deze zich volgens Multivac door aanzienlijke reductie qua milieubelasting. Meer details over deze verpakkingslijn leest u hier.

Naast eerder genoemde highlights toont Multivac nog veel meer verpakkingstechnologie tijdens de Anuga FoodTec, waaronder de exclusieve Multivac X-line verpakkingsmachine die recent de Gold International FoodTec Award 2018 heeft gewonnen, de R 105 MF voor MultiFreshTM vacuüm skinverpakkingen, de compacte R 145 dieptrekverpakkingsmachine voor productie van contour verpakkingen, de Multivac centrifuge vuller, een uitgebreide serie markeer- en inspectiesystemen, zoals Multivac etiketteerders en X-ray en optische inspectiesystemen, en vacuümmachines waaronder tafelmodelmachines, machines met dubbele kamer, krimpinrichtingen, kamermachines met transportband en krimptank.

Mocht u, als producent van versproducten, de stand van Multivac op 20, 21, 22 of 23 maart a.s. willen bezoeken, dan kunt u een toegangskaart (zolang de voorraad strekt) aanvragen via info@multivac.nl. Stuur daartoe uw bedrijfsnaam, naam, functie en e-mailadres door.

www.multivac.nl