HomeDossiersDesignMarketeers, merkeigenaren, designers en inkopers beleven WrappIDup

Marketeers, merkeigenaren, designers en inkopers beleven WrappIDup

Pacombi Group is prominent aanwezig tijdens de zesde editie van Packaging Innovations. De beursorganisatie maakt gebruik van de verpakkingen van Pacombi Group voor het serveren van eten en drinken. Daarnaast is Pacombi Group aanwezig met een eigen WrappIDup-stand, boordevol inspirerende verpakkingsideeën.

Packaging Innovations is hét toonaangevende event voor marketeers, merkeigenaren, designers en inkopers die op zoek zijn naar nieuwe kansen voor verpakkingen. WrappIDup weet volgens Pacombi Group als geen ander deze kansen in kaart te brengen en te vertalen naar onderscheidende verpakkingsconcepten. De trendwatchers van Pacombi Group reizen de hele wereld over, op zoek naar de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties op het gebied van verpakkingsdesign. Bezoek stand K40 voor de bijzondere innovaties van Pacombi Groupen laat je verrassen door de mogelijkheden van ‘brandpackaging'.

Tijdens de beurs presenteert Pacombi Group haar eigen WrappIDup brand ‘!DEA’, om het belang van ‘brandpackaging' te illustreren. Aan de hand van unieke verpakkingsdesigns laat Pacombi Group zien hoe de verpakking bijdraagt aan de drie kernprincipes van een sterk merk, namelijk het versterken van de merkpositie, merkassociaties en herkenbaarheid. “Met andere woorden: ontdek hoe de verpakking (Wrapp) jouw merk (ID) naar een hoger level brengt (up)”, aldus Pacombi Group.

www.wrappidup.nl