HomeNieuwsBedrijven en personenMark van der Burgt geeft een kijkje in de keuken van Vetipak

Mark van der Burgt geeft een kijkje in de keuken van Vetipak

Vetipak is opgericht in 1997 en gestart vanuit een kleine locatie in Heesch. De co-packing business heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. “Vijftig jaar geleden begon dit als een back-up partner in geval van overcapaciteit en is nu uitgegroeid tot een belangrijk en strategisch onderdeel in de supply chain”, vertelt Mark van der Burgt, Chief Commercial Officer bij Vetipak. Zo heeft Vetipak zich ontwikkeld van een kleine co-packer tot een van de grootste van Europa met meerdere hightech fabrieken op verschillende locaties in Nederland. “Een privéonderneming met rasechte ondernemers als eigenaren.”

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verpakken van de meest uiteenlopende producten van de voedingsmiddelenindustrie, van pepernoten, Quinoa tot diverse snoepgoed, diervoeder en zelfs consumenten elektronica. Tot de talrijke klanten behoren retailers, A-merkfabrikanten en diverse private-labelproducenten. De onderneming is partner voor zijn klanten. Mark van der Burgt: “Bij Vetipak geloven we sterk in relaties voor lange termijn waarbij we waarde toevoegen vanuit een gezamenlijk belang. Zo investeren wij in de relatie en de communicatie met onze klanten, doen we onderzoek en optimaliseren we de technieken en processen.”

“We werken met een gecertificeerd kwaliteitssysteem, innovatieve ideeën, een mix van geautomatiseerde en handmatige verpakkingsvormen en vanuit verschillende locaties. Wij zijn bereid te (her)investeren in nieuwe projecten, starten altijd vanuit de techniek en hebben een professionele en flexibele teamspirit”, benadrukt Mark van der Burgt. Door de flexibiliteit in techniek, volume en het optimaal benutten van de productiecapaciteit zorgt Vetipak dan ook voor een verbetering van de performance van haar klanten. Vetipak is in staat snel nieuwe producten op te starten tegen een lage investering.

Door haar vooruitstrevende aanpak kiezen steeds meer retailers, A-merkfabrikanten en private-labelproducenten voor een samenwerking met Vetipak. Voor de komende jaren heeft Vetipak het doel haar ambitie voort te zetten en wil de onderneming samen met haar partners voor de lange termijn op een gecontroleerde manier groeien. Met deze duidelijke missie is Vetipak ‘Future Proof'.

Onlangs mocht Pack Online een bezoek brengen aan Vetipak als onderdeel van een door The Argonauts georganiseerde packaging tour.

Klik hier voor onze foto-impressie van het bezoek aan Vetipak…

Kijk voor meer informatie op www.vetipak.com.