HomeNieuwsMachinesKlebo ontwikkelt machine voor BeeMagicTray Dampack International

Klebo ontwikkelt machine voor BeeMagicTray Dampack International

Theo Klabbers van Dampack International maakt in een artikel in Link Magazine nogal plastisch duidelijk wat er volgens hem mis is met veel van de plastic bakjes met absorber in de supermarkt. “Ligt er een stuk rood vlees op, dan ziet de absorber er al snel uit als een stuk maandverband. Dat ziet er voor de consument niet alleen erg onsmakelijk uit, het zorgt er ook voor dat het vlees verkleurt, vocht verliest en minder lang goed blijft.”

Daarom heeft Theo Klabbers (rechts op foto) het tot zijn persoonlijke missie gemaakt de plastic trays in de schappen te vervangen door zijn BeeMagicTray, een bakje waarvan de bodem bestaat uit een vochtvangende honingraatstructuur en waarop een geperforeerde, vochtdoorlatende film is bevestigd.

Lang zocht hij naar een machine voor zijn gepatenteerde bakje, dat eerder al verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot won. Uiteindelijk vond Theo Klabbers ‘zijn' machinebouwer in Holten. Klebo zet de zogeheten BeeMagicTray met een speciaal hiervoor ontwikkelde machine in elkaar.

Lees verder

Bron: Link Magazine