HomeNieuwsBedrijven en personenLogi Label speelt vanuit nieuw onderkomen in op nieuwe regelgeving

Logi Label speelt vanuit nieuw onderkomen in op nieuwe regelgeving

logilabel-pand-ton

Logi Label, totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters, rewinders en toebehoren, heeft onlangs een nieuw kantoor betrokken in Hendrik-Ido-Ambacht. “We zijn verhuisd naar Noordeinde 78 om het groeiende aantal klanten in Nederland en ook in België te kunnen bedienen”, licht Ton Janssen, directeur van Logi Label, de reden voor de verhuizing toe.

logilabel-logo-2014Het nieuwe kantoor is volgens hem dan ook een logische stap in de verdere expansie van Logi Label, zowel op het gebied van personeel als in het aantal nieuwe klanten. Ton Janssens: “De groei van ons bedrijf is een belangrijke reden. We hebben meer ruimte nodig en bovendien komt een pand als dit niet vaak voorbij!”

Sinds de oprichting van Logi Label ligt de kracht in kwaliteit, levertijden en prijzen. Een sterke combinatie, waardoor de klantenkring constant groeit. Stuk voor stuk hechten de klanten van Logi Label volgens Ton Janssen aan het onafhankelijke advies voor specifieke bedrijfstoepassingen. Zo heeft Logi Label in het assortiment bijvoorbeeld printers speciaal voor de nieuwe GHS-voorschriften. “Vanwege nieuwe GHS-voorschriften is het een stuk moeilijker en minder efficiënt om zwart-wit-etikettenprinters met chermische overdracht te gebruiken voor het vervaardigen van etiketten die aan deze voorschriften voldoen. De industriële inkjet-technologie van Epson is de meest voordelige oplossing om uw bedrijf te laten voldoen aan de nieuwe norm”, ligt Ton Janssen uit.

De CAB XC4 en XC6 zijn daarentegen unieke 2-kleuren labelprinter speciaal ontwikkeld voor de chemische sector voor het bedrukken van chemie etiketten volgens de nieuwe richtlijnen van de GHS/CLP-wetgeving. Maar wat maakt deze CAB XC-serie printers zo uniek? Ton Janssens: “Als enige op de markt zijn deze printers zeer compact en met 2 kleuren geïntegreerd door middel van achter elkaar geplaatste thermotransfer printmodules.”

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.nl.