HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label benadrukt belang van onderhoud en reiniging printkoppen

Logi Label benadrukt belang van onderhoud en reiniging printkoppen

De printkop is volgens Logi Label, totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, kleuren etikettenprinters, printlinten, slitters, rewinders en toebehoren, het meest kritische onderdeel van uw printer en tevens een van de kwetsbaarste en duurste. “De meeste problemen met printkwaliteit zijn een direct gevolg van slecht onderhoud van de printkop”, legt Logi Label uit.

Dit essentiële onderdeel van uw printer vereist dan ook een goede installatie en constant onderhoud om een gedurende een lage tijd goed te blijven functioneren. Logi Label: “Verlaag de kosten van voortijdige printkopdefecten en voorkom kostbare stilstand met de veelzijdige industriële printkop reinigingdoekjes Versa Wipes.”

Versa Wipes

Logi Label levert Versa Wipes voor het schoonhouden van printkop, platenrollers, geleidingen en etikettensensoren. “Met een enkelvoudig product houdt u uw printkop in optimale conditie en kunt u gelijk u complete printer onderhouden.”

“Honderd veelzijdige doekjes in elke container voor schone en eenvoudige opslag bij uw werkplek, naast uw printer of in de kast”, licht Logi Label toe. “Met de container blijven de doekjes goed houdbaar en makkelijk toegankelijk zonder aan kwaliteit in te boeten en zonder verlies van doekjes.”

Het gewenste resultaat

De Versa Wipes zorgen ervoor dat alle onderdelen van de printer en de directe omgeving schoon en netjes blijven en dat u niet zoals andere schoonmaakmiddelen, zoals ribbon attachments, pennen en staafjes, beperkt bent tot een gedeelte van de printer.

“Dus één prima product voor de gehele printer. Veelzijdiger dan andere printkop schoonmaakmiddelen. Concurrerende prijzen ten opzichte van alternatieven en 30% grotere doekjes. Groot gebruiksgemak, een speciale samenstelling voor grotere schoonmaakkracht en geschikt voor de hele printer”, aldus Logi Label.

www.logilabel.nl