HomeNieuwsMachinesKweker van orchideeën kiest voor wikkelmachine van Pacoma Europe

Kweker van orchideeën kiest voor wikkelmachine van Pacoma Europe

OK Plant is een kweker van orchideeën in het Westland en is de afgelopen jaren sterk in aantallen gegroeid. Voor de nieuwbouw op de Baakwoning teelde OK Plant 60.000 Little Kolibri Orchids per week.

“Op dit moment is onze nieuwbouw afgerond en zijn we qua aantallen gegroeid met 30%. Door de realisatie van de nieuwbouw zijn onze capaciteit en expeditieruimte flink gegroeid en zijn we op zoek gegaan naar een degelijke wikkelmachine. Voorheen was er namelijk geen plek voor zo'n groot apparaat. Na kritisch gekeken te hebben naar diverse mogelijkheden is ons oog gevallen op de One Wrap van het merk SIAT. Deze wikkelmachine voldoet aan onze eisen en is zeer gebruiksvriendelijk is onze ervaring nu”, aldus de tevreden werknemer Jeffrey Kortekaas.

Jeffrey Kortekaas: “De samenwerking met Pacoma Europe is als zeer fijn ervaren, zowel voor als na de installatie van de wikkelmachine. De vertegenwoordiger neemt regelmatig contact op om te kijken hoe alles verloopt. Grijp je mis met wikkelfolie, dan wordt dit netjes en vakkundig opgepakt. Indien noodzakelijk brengt de vertegenwoordiger zelfs één of twee rollen langs.”

www.pacomaeurope.com