HomeNieuwsMachinesIshida Europe presenteert nieuwe modellen multihead wegers

Ishida Europe presenteert nieuwe modellen multihead wegers

Ishida Europe presenteert van 24 tot en met 26 april haar uitgebreide assortiment aan oplossingen voor de visindustrie op Seafood Processing Global in Brussel. Een van de hoogtepunten op de stand van Ishida Europe is een aantal nieuwe modellen multihead wegers. Op de stand worden namelijk twee flexibele multihead wegers getoond voor het uiterst nauwkeurig wegen van visproducten.

De 6-kops CCW-R2-106B Fresh Food Weigher (FFW) is ontworpen voor allerlei soorten plakkerige verse producten in kleinere productiebatches. Het product wordt meestal door een transportband naar de bovenkant van de weger vervoerd. Een operator verdeelt deze vervolgens gelijkmatig via zes bandtransporteurs naar de weeghoppers voor een gelijkmatige verdeling, waardoor zowel de snelheid als de efficiëntie van het weegproces worden verhoogd. Speciale schrapers op de plastic trechters voorkomen dat het product aan de contactoppervlakken blijft vastplakken.

De nieuwe CCW-RVE is een serie mid-range multihead wegers voor het afwegen van vrijstromende en semi-plakkerige producten. Het nieuwe RVE-gamma is verkrijgbaar in een ruime keuze aan modellen, waaronder 10-, 14-, 16- en 20-kops modellen, samen met diverse opties voor troggen, trechters (van drie tot zeven liter) en afvoerkanalen. Op deze manier kunnen de wegers op maat worden gemaakt voor individuele productvereisten. Snelheden zijn afhankelijk van het model en de toepassing en kunnen 120 wegingen per minuut bereiken.

Seafood Processing Global en de parallel georganiseerde beurs Seafood Expo Global zijn vandaag nog te bezoeken in Brussel.

www.ishidaeurope.com