HomeNieuwsGKS Packaging presenteert zich samen met Duitse partner op Fachpack

GKS Packaging presenteert zich samen met Duitse partner op Fachpack

gks-fachpack

GKS Packaging presenteert zich samen met haar Duitse partner Schomaker Convenience op de Duitse vakbeurs Fachpack in Neurenberg. U vindt GKS Packaging op stand 3-601 in hal 3. Op de stand staan een Minipack MP 150 en een UP 350.

gks-logo-2014De Minipack MP 159 is één van de kleinste, volautomatische verticale verpakkingsmachines op de markt. De machine heeft zich door de jaren in vele markten bewezen, zowel bij kleine verpakkingsbedrijven als bij grote industriële klanten. De machine wordt ingezet voor een grote diversiteit aan producten, van kleine sachets met dressing, verpakkingen met snoep en diervoeding tot zakjes veldsla en rucola die in de doos bij een verse pizza gevoegd worden.

De UP 350 is uitgevoerd met het nieuwe GKS QC-sealsysteem. Met dit sealsysteem is het mogelijk om een breed scala aan verpakkingsmaterialen (LDPE, PP en laminaten) op dezelfde machine te verwerken. Door het wisselen van de sealprofielen kan voor iedere folie de juiste seal gekozen worden. Het omstellen van de ene naar de andere foliesoort kan binnen enkele minuten plaatsvinden, zonder gebruik van gereedschappen. Dit maakt de machine zeer flexibel inzetbaar en eenvoudig in gebruik. Het QC-sealsysteem is ook beschikbaar als upgrade voor bestaande machines uit de CP 350- en UP 350-lijn.

De UP 350 wordt gebouwd op het unieke modulaire machineplatform van GKS packaging. Dit platform wordt gekenmerkt door open constructies en ergonomisch, hygiënisch design.

Kijk voor meer informatie op www.gkspackaging.nl.