HomeThema'sInterpack 2017GKS Packaging helpt u graag verder met uw verpakkingsvraagstuk

GKS Packaging helpt u graag verder met uw verpakkingsvraagstuk

GKS Packaging toont op Interpack 2017 in Dusseldorf de Minipack 150, De CP 350, de UP 350 Servo, de FLOW en een etiketteerunit. Uiteraard worden alle getoonde verpakkingsmachines gebouwd volgens het unieke modulaire machineplatform van GKS. U bent van harte welkom op de stand van GKS. Wim van der Meulen en Roland Witvoet helpen u graag verder met uw verpakkingsvraagstuk.

Minipack 150

De kleinste machine uit het machineprogramma van GKS. Een volwaardige industriële verticale vorm-, vul-, en sluitmachine binnen een halve kubieke meter met een capaciteit tot 50 verpakkingen per minuut.

CP 350

Een veelzijdig basismodel, ideaal voor de startende ondernemers en/of kleinere verpakkingsbedrijven. Dankzij de modulaire bouwwijze kan deze machine ‘mee groeien' met de eigenaar tot een veelzijdige verpakkingsmachine.

UP 350 Servo

Nieuw is de volledig servo-gestuurde UP 350 verticale vorm- vul- en sluitmachine. Deze machine is een uitbreiding op de reeds bestaande CP 350- en UP 350-serie. De huidige CP 350- en UP 350-machines zijn voorzien van een servo-aandrijving op alléén de folie-aandrijving. De nieuwe UP 350 Servo-machine heeft servo-aandrijvingen op zowel de folie-aandrijving alsook op de sealbekken. Hiermee is een capaciteitsverbetering gerealiseerd van circa 70%. De standaard UP 350-machine behaald een capaciteit van 40 verpakkingen per minuut, de UP 350 Servo behaald een capaciteit van 70 verpakkingen per minuut.

FLOW

Ook het topmodel van GKS, de FLOW, wordt getoond in Düsseldorf. Deze verticale vorm-, vul-, en sluitmachine heeft de volgende unieke eigenschappen: EHEDG; volledig RVS en hygiënisch design, modulaire constructie, hoge IP waarde; IP 67 door de gehele machine en IP 69K servomotoren, Allen Bradley PLC en elektrische componenten, servo-aandrijving op zowel het sealsysteem als op het folietransport en 120 verpakkingen per minuut.

Etiketteerunit

Naast de UP 350 Servo-machine is een etiketteerunit geplaatst met geïntegreerde thermo transfer printer. Deze unit is geschikt om etiketten ‘in line' te printen en vervolgens aan te brengen op de folie achter de vulbuis van de machine.

 Modulair machineplatform

Uiteraard worden alle getoonde verpakkingsmachines gebouwd volgens het unieke modulaire GKS machineplatform. Hierdoor is het wisselen van iedere willekeurige groep (bijvoorbeeld het volledige sealmechanisme) binnen enkele minuten uitgevoerd. Stilstand en onderhoudskosten worden hiermee tot een minimum gereduceerd. Tevens maakt de modulaire bouwwijze het mogelijk om achteraf extra opties eenvoudig en snel op te bouwen.

Innovatieve verpakkingsoplossingen

Met en voor haar klanten ontwikkelt GKS innovatieve verpakkingsoplossingen voor diverse branches. Sleutelwoorden hierin zijn eenvoud, hygiëne en gebruiksgemak. De machines worden geheel in roestvaststaal opgebouwd. De ontwikkeling, productie en bouw van de machines en software vindt plaats in eigen huis in Nederland. Hierdoor kan ook aan de vraag van klantspecifieke oplossingen of speciale projecten voldaan worden. GKS kan een complete verpakkingslijn leveren. Een complete lijn kan bijvoorbeeld bestaan uit: opvoerband, weeg-/doseersysteem, verticale vorm-, vul-, en sluitmachine, thermo transfer printer, etiketteerapparaat, afvoerband en draaitafel. Van eerste kennismaking gesprek tot en met de installatie van uw verpakkingslijn zal GKS u volledig ontzorgen.

Interpack 201 – Hal 8B – Stand D95

Kijk voor meer informatie op www.gkspackaging.com.