HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Utrecht 2018GKS Packaging beperkt stilstand en onderhoudskosten tot minimum

GKS Packaging beperkt stilstand en onderhoudskosten tot minimum

GKS Packaging uit Eindhoven, fabrikant van verticale vorm-, vul- en sluitmachines, zal op de verpakkingsbeurs Empack in Utrecht een drietal machines uit haar brede machineaanbod presenteren.

GKS toont onder andere de compacte en flexibele Minipack150, de succesvolle machine uit de GKS-Compack serie, de CP350 en tenslotte de UP350 servo. Deze laatste machine heeft servo aandrijvingen op zowel de folie aandrijvingen als ook op het sealmechanisme. De CP350 en UP350 servo zijn gebaseerd op het unieke modulaire GKS machineplatform. Dit wordt gekenmerkt door een open constructie en ergonomisch design. De machines zijn daarnaast volledig uitgevoerd in RVS.

Dankzij de modulaire bouwwijze is het wisselen van iedere willekeurige groep, bijvoorbeeld het volledige sealmechanisme, binnen enkele minuten uitgevoerd. Hiermee worden stilstand en onderhoudskosten tot een minimum beperkt en in plaats van langdurige reparaties op locatie uit te voeren, kunnen modules ter plekke uitgewisseld worden en kan er direct verder gegaan met de productie.

GKS heeft naar eigen zeggen de verpakkingsoplossing voor vrijwel alle toepassingen en inzetgebieden, van kleine bedrijven tot grote industriële verpakkers. De uitgebreide lijn aan machines (stand-alone of als complete weeg- en verpakkingslijn) wordt compleet in eigen huis ontwikkeld, ontworpen en gebouwd.

Naast de bovengenoemde machines zullen er op Empack ook diverse weeg-, en doseersystemen getoond worden. Nieuwsgierig? Bezoek de gezamenlijke stand van GKS Packaging (A100b) en Intropack (A100a). Ivo Geukes (foto), Roland Witvoet en Dennis Kuijpers heten u van harte welkom.

www.gkspackaging.com