HomeThema'sEmpack Brussel 2016GH-ULMA presenteert uitgebreide range verpakkingsoplossingen

GH-ULMA presenteert uitgebreide range verpakkingsoplossingen

fruitlogistica-ulma

GH-ULMA presenteert tijdens Empack in Brussel een brede range aan verpakkingsmachines. Tijdens het tweedaags durend evenement op woensdag 22 en donderdag 23 september tonen wij een greep uit onze range van verpakkingsmachines.

gh-ulma-logo-2014ULMA VTC 800 (foto)

De ULMA VTC 800 (continu) verticale machine is standaard uitgerust in een robuust roestvast stalen uitvoering welke volledig IP-65 is afgewerkt. Indien gewenst behoort IP-67 tot de opties, waardoor de machine volledig reinigbaar is bij de meest kritische componenten. De nieuwe frame constructie is zeer toegankelijk voor zowel bedienend als technisch personeel. Zo is de lijn standaard uitgevoerd met een kleuren touch-screen bevestigd aan een zwenkarm voor een ideale bedieningspositie. Het verwisselen van vormbuizen is zeer eenvoudig met ULMA’s gepatenteerde vormbuiswisselsysteem langs zijkant van de machine. Dit geeft het bedienend en/of technische personeel beter toegang tot de vormbuis zonder het verrijden van de uitvoerband of andere componenten. Zo worden omsteltijden verkort. Optioneel kan de machine onder andere uitgerust worden met een automatisch splicersysteem wat resulteert in efficiënter productieproces (OEE).

ULMA FLOW-VAC

De FLOW-VAC machine werd ontwikkeld door ULMA Packaging om een vacuümkrimpzak te maken op de machine vanaf een vlakke rol. De vacuümzak wordt rond het product gevormd en er wordt een volledig hermetische las gemaakt over de volledige lengte van de zak. De restfolie van de langslas wordt van de verpakking afgesneden via een restfolieopwikkelsysteem. Dankzij de smalle langslas krijgt de krimpzak een uitstekende presentatie. Tijdens Empack introduceren wij een volledige ‘wash down' machine welke voldoet aan de strengste eisen. Tevens beschikt de machine over een gepatenteerd snijsysteem welke de open zijde van de zak laat variëren. Vervolgens verzorgt een 90 graden transfersysteem ervoor dat automatisch twee kanten van de vacuümkamermachine belaad wordt. Dit resulteert in een verdubbeling van de capaciteit in het aantal vacuümzakken. Deze applicatie is uitermate geschikt voor (technische delen)vlees, snijpalen en blokken kaas.

ULMA TFS 200

ULMA’s instapmodel thermoforming machine in hygiënische uitvoering. Deze volledig reinigbare machine en standaard IP65 uitgevoerde machine is de oplossing voor flexibele folie. Deze lijn is uitstekend geschikt voor kleine productiehoeveelheden en flexibiliteit.

G.Mondini TRAVE traysealer

G.Mondini TRAVE Traysealer, deze nieuwe machinelijn biedt ongekende mogelijkheden naar flexibiliteit inzake traysealapplicaties. Diverse applicaties, zoals MAP, trayskin, Darfresh on tray, heatseal en preformed lid, zijn nu mogelijk op één verpakkingsmachine dankzij de PLATFORM technologie. Dankzij het hygiënische ontwerp zijn deze machines ruim inzetbaar in diverse sectoren en volledig ‘wash down' om aan de strengste eisen qua reiniging en hygiëne te voldoen. De getoonde TRAVE traysealer is voorzien van de nieuwe Darfresh on tray techniek voor vacuumskin verpakken, deze levert een uitmuntende skinkwaliteit en dit aan een hogere output (tot 45%) gecombineerd met een materiaalbesparing tot 40% (op de bovenfolie).

RAVENWOOD Linerless abeling

Aanvullend op het skin-concept presenteren wij het Ravenwood Linerless Labeling systeem, wat compatible is om skin-verpakkingen te voorzien van informatie en extra productpresentatie. Met dit unieke concept die de mogelijkheid heeft om met één toestel top, top en zijde, top en 2 zijdes, c-wrap en wraparound en zonder dat er gebruik gemaakt wordt van een drager papier tot maximaal 120 verpakkingen per minuut.

Empack Brussel 2016 – Stand 6.A05

Kijk voor meer informatie op www.gh-ulma.com.