HomeNieuwsGeppert-Band introduceert FlexMove kettingbaantransporteurs

Geppert-Band introduceert FlexMove kettingbaantransporteurs

Geppert-Band, producent van industriële bandtransporteurs en transportbanden, levert sinds kort FlexMove, kettingbaantransporteurs van aluminium en RVS. Het systeem is modulair opgebouwd en bestaat uit componenten en profielen die ter plaatse worden gemonteerd, zodat talloze varianten mogelijk zijn.

De kettingbaantransporteurs zijn geschikt voor horizontaal, verticaal transport en bochten. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid assortiment profielen in verschillende materialen, lengtes, breedtes en vormen.

De montage kan zonder speciaal gereedschap worden uitgevoerd. Dankzij de eenvoud en modulaire opbouw kan de kettingbaantransporteur ook later snel worden aangepast aan gewijzigde omstandigheden. Zo worden kostbare conversies en onverwacht hoge kosten voorkomen.

De FlexMove kettingbaantransporteurs zijn robuust, slijtvast uitgevoerd en compact waardoor ze op veel locaties kunnen worden toegepast. Daarnaast kan de gebruiker rekenen op snelle levering van transportsystemen en reserveonderdelen.

Kijk voor meer informatie op www.geppert-band.nl.