HomeNieuwsBeurzen en evenementenFachPack maakt zich op voor grootste editie tot nu toe

FachPack maakt zich op voor grootste editie tot nu toe

Een half jaar voor de start van de beurs is FachPack bijna volgeboekt. De beursorganisatie laat weten dat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn. Voor het eerst zal de Europese vakbeurs twaalf hallen in NürnbergMesse bezetten. Ongeveer 1.500 exposanten en meer dan 40.000 vakbezoekers worden eind september in Neurenberg verwacht. Om met zoveel exposanten het overzicht te behouden, is de plattegrond volledig herzien en geordend op thema.

“We willen het voor bezoekers van FachPack zo gemakkelijk mogelijk maken om hun weg te vinden op de beurs. Ze moeten snel de exposanten kunnen vinden die de antwoorden op hun vragen hebben en die de bijbehorende oplossingen bieden”, legt Cornelia Fehlner (foto), Exhibition Director bij NürnbergMesse, uit. “In het verleden zijn er op een organische manier in bepaalde hallen focusgebieden ontstaan. We hebben dit idee opgepikt en verfijnd bij het plannen van de indeling van de hallen.”

FachPack illustreert de complete keten in twaalf hallen. Verpakkingsmachines, etiketteer- en markeertechnologie, intralogistieke en verpakkingslogistiek bevinden zich in de zuidelijke beurshallen (1, 2, 3, 3A, 4 en 4A). De noordelijke beurshallen (4, 5, 6, 7, 7A, 8 en 9) huisvesten verpakkingsmaterialen, verpakkingshulpmiddelen, verpakkingsdrukwerk en -verwerking.

www.fachpack.de