HomeNieuwsBeurzen en evenementenEuropese verpakkingsindustrie ontmoet elkaar op FachPack

Europese verpakkingsindustrie ontmoet elkaar op FachPack

Op 25 september 2018 opent FachPack, de Europese vakbeurs voor verpakking, verwerking en technologie, voor drie dagen haar deuren in Neurenberg. Ongeveer 1.500 exposanten zullen dan hun producten en innovaties presenteren aan professionals uit de industrie. Kijkend naar de lijst met exposanten, zullen veel bezoekers zich afvragen: “Maar welke exposant heeft de juiste oplossing voor mijn eisen?” Om bezoekers te helpen bij het plannen van hun beursbezoek, werkte Exhibition Director Cornelia Fehlner samen met haar team aan een paar aanpassingen.

“We begonnen met het inrichten van de hallen volgens thematische aandachtsgebieden, zoals weergegeven op de plattegrond. En er is nu ook een speciale industriehandleiding op de website”, legt Cornelia Fehlner uit. De nieuwe navigatietool is ontworpen vanuit het principe “Find, don't search!” De tool maakt het gemakkelijk voor bezoekers om in de toekomst snel de belangrijkste exposanten, producten, presentaties en nieuwsitems te vinden die het beste aansluiten op hun interesses en vereisten, zelfs in aanloop naar het evenement. De nieuwe industriegids helpt bij het beantwoorden van de vraag: “Voor welke sector zoekt u een verpakkingsoplossing?”

Er zijn zeven gebieden om uit te kiezen: voedsel en dranken, farmaceutische producten en medische technologie, cosmetica, chemicaliën, automotive, consumptiegoederen en industriële goederen. Een eenvoudige klik toont vervolgens alle exposanten die producten en/of diensten voor de geselecteerde sector aanbieden, evenals geschikte presentaties in het ondersteunende programma en nieuwsitems op de website.

Lees verder