HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack opent bezoekersregistratie voor jubileumeditie in Den Bosch

Empack opent bezoekersregistratie voor jubileumeditie in Den Bosch

De bezoekersregistratie voor Empack op 5 en 6 april 2017 in de Brabanthallen in Den Bosch is geopend. Empack heeft dit jaar tevens een feestje te vieren, want de verpakkingsvakbeurs bestaat vijftien jaar. Aansluitend aan de eerste dag organiseert Empack dan ook een exposantenborrel met dit thema in het achterhoofd. Alle exposanten zijn uitgenodigd om dit heuglijke feit met de organisatie te vieren en tegelijkertijd te netwerken.

Ontmoet

Empack laat u bezoekers ontmoeten van hoge kwaliteit, zoals eindgebruikers en inkoop beslissingsnemers die geïnteresseerd zijn in innovaties, nieuwe producten en technologie die toegepast worden in de verpakkingsindustrie. Ze zijn op zoek naar oplossingen om de efficiëntie, productiviteit en veiligheid van hun producten te verbeteren, terwijl tegelijkertijd de kosten gedrukt worden.

Ontdek

De verpakkingsbeurs bedient de Nederlandse verpakkingscommunity. Tijdens deze vakbeurs kunt u face-to-face zaken doen, nieuwe verpakkingstrends ontdekken, netwerken en uw kennis vergroten tijdens de hoog-kwalitatieve kennissessies.

Beleef

Beleef de sfeer van Empack gedurende twee dagen in de Brabanthallen in Den Bosch. Hier komt de gehele verpakkingscommunity bij elkaar in een ontspannen setting waar de laatste verpakkingsinnovaties te zien zijn, trends uitgebreid aan bod komen tijdens de kennissessies en waar legio netwerkmogelijkheden zijn.

Onder één dak

Voor het eerst in Nederland zal naast Empack de combinatie met de nieuwe vakbeurzen Automation en Logistics & Distribution plaats vinden. Samen met de bestaande vakbeurs Label & Print maken deze vakbeurzen de Brabanthallen in 2017 het ontmoetingsmoment waar verpakken, verpakkingsprinten, logistiek, distributie én de automatiseringskant onder één dak samenkomen.

Klik hier om u te registreren…

Kijk voor meer informatie op www.empack.nl.