HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack en Packaging Innovations staan voor de deur

Empack en Packaging Innovations staan voor de deur

Het is bijna zover: Empack in Utrecht staat voor de deur. Inmiddels is het voorjaar omgedoopt tot het ultieme contactmoment voor de Nederlandse verpakkingsindustrie. In april draait het namelijk om verpakkingen, verpakken en verzenden. Van 10 t/m 12 april vindt Empack plaats in de Jaarbeurs, waar ruim 375 exposanten hun laatste verpakkingsoplossingen presenteren. Hier komen de meest actuele verpakkingsoplossingen en onderwerpen aan bod. Op deze manier krijgen bezoekers een exclusieve preview op de toekomst van verpakken.

B2B Matchmaking event in samenwerking met Enterprise Europe Network en KvK

Op zoek naar nieuwe technologie, samenwerkingspartners of naar een nieuwe leverancier? Het B2B Matchmaking event op Empack en Packaging Innovations brengt de bezoeker in contact met de juiste partijen, naar eigen keuze. Het B2B Matchmaking event biedt zowel de bezoeker als de exposanten de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen. In speeddate-sessies van 30 minuten ontmoeten bezoekers andere deelnemers en ontdekken op een effectieve manier wat de synergieën zijn.

Green washing of Green business?

Tijdens het verpakkingsevent Empack in de Jaarbeurs te Utrecht organiseren Easyfairs en PEFC een conferentie met de titel ‘Green washing of Green business?' op woensdagmiddag vanaf 13.00 uur. ‘Green business' is natuurlijk het doel, want ‘Green washing' is ‘not done'. Verschillende sprekers vertellen over de duurzame waardes en visies van hun organisatie en welke innovatieve stappen gedaan worden van ontwerp, de hernieuwbare en recyclebare grondstof tot en met het eindproduct: de verpakking in het schap.

www.empack.nl