HomeNieuwsBeurzen en evenementenEMPACK 2012 creëert vertrouwen in de toekomst met succesvolle editie

EMPACK 2012 creëert vertrouwen in de toekomst met succesvolle editie

Op 4 en 5 april stond Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch in het teken van de 10e editie van EMPACK. De Nederlandse vakbeurs voor de verpakkingsindustrie is door 5.125 professionals uit uiteenlopende sectoren bezocht. De ruim 400 exposanten zijn zeer te spreken over deze editie. Dit blijkt ondermeer uit het feit dat drie kwart van de exposanten deelname aan de komende editie tijdens de beurs heeft bevestigd.

De jubileumeditie van EMPACK kenmerkte zich door de hoge kwaliteit bezoekers en het uitgebreide aanbod van exposanten. EMPACK stond dit jaar in het teken van het feestelijke 10-jarig jubileum. Exposanten van het eerste uur die alle 10 edities hebben deelgenomen werden in het zonnetje gezet. Bezoekers hebben de feestelijke editie positief ervaren. Extra’s dit jaar waren o.a. de keynote lezingen van HAK en HISTOR en de VERPAKKINGSBATTLE in samenwerking met NVC Nederlands Verpakkingscentrum.

Trouwe bezoekers van EMPACK zijn voor de jubileumeditie als VIP’s uitgenodigd. 12% van alle bezoekers kwam als VIP naar de beurs en werden ontvangen in de speciale VIP lounge. Hiernaast parkeerden de VIP’s direct bij de ingang en was men uitgenodigd op de exclusieve netwerkborrel.

EMPACK werd vorig jaar tegelijkertijd met TRANSPORT & LOGISTICS in Brabanthallen georganiseerd, dit jaar is er voor gekozen deze twee los te koppelen en zelfstandig in de markt te zetten. Desondanks zijn de bezoekersaantallen gelijk gebleven. De voornaamste redenen waarom bezoekers naar EMPACK kwamen zijn het verzamelen van informatie, bestaande en nieuwe leveranciers ontmoeten, een overzicht verkrijgen van de trends en ontwikkelingen in de markt en netwerken.

Op woensdag 27 en donderdag 28 maart 2013 vindt de volgende editie plaats van EMPACK in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Onlangs publiceerden we op PackOnline.nl al een videoreportage met reacties van tal van exposanten. Klik hier voor de video…

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/EMPACK-NL.