HomeNieuwsEkocups.nl gelooft in kracht van kartonnen koffiebekers

Ekocups.nl gelooft in kracht van kartonnen koffiebekers

global-flexibles-ekocups

Bert Verheij, eigenaar van Global Flexibles, en Henri Kwant, oprichter van Ekocups.nl, hebben onlangs hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met het oog op verdere uitbouw van het concept Ekocups.nl.

ekocups-logo“Ekocups.nl produceert full colour bedrukte kartonnen bekers voor de zakelijke en particuliere markt en we voorzien een verdere groei van het bedrijf. Daarom slaan Bert en ik de handen ineen. De kracht van het concept van Ekocups.nl is dat we snel en efficiënt kunnen reageren op de vraag in de markt tegen zeer concurrerende prijzen”, zegt Henri Kwant.

“Ik geloof sterk in de kracht van communicatie op kartonnen koffiebekers en heb hierover veel gesprekken gehad met Henri. Ook hij had daar heel goede ideeën over en toen hebben we met begeleiding van ProMissie Eemland de joint venture vormgegeven. Donderdag 31 mei hebben we onze samenwerking op papier bekrachtigd”, aldus Bert Verheij, die nu mede-eigenaar is van het schitterende concept.

Henri Kwant vervolgt enthousiast: “Gemak en snelheid voor de klant staan centraal bij Ekocups.nl. Daarom werd een prachtig programma geschreven, waardoor men zelf met enkele simpele handelingen de eigen koffiebeker kan ontwerpen. Dat programma zal op korte termijn worden toegevoegd op onze website. Geweldig toch?!”

“Door de zeer efficiënte productiemethode kunnen we charges maken vanaf 100 stuks, haarscherp full colour bedrukt tegen zeer concurrerende prijzen. Voor de zakelijke markt ontwerpen wij, indien dat wenselijk is, ook zelf”, voegt Bert er tenslotte aan toe. “De klanten zijn razend enthousiast over de kwaliteit en de snelle leveringen.”

Kijk voor meer informatie op www.ekocups.nl.