HomeNieuwsEARTH Water is met interactieve verpakking klaar voor de toekomst

EARTH Water is met interactieve verpakking klaar voor de toekomst

earth-water

De flessen van EARTH Water bestaan al voor 100% uit gerecycled materiaal. En vanaf deze week gaat EARTH Water ook over op een interactieve verpakking. Deze nieuwe flessen worden voorzien van een onzichtbare code die bij de afvalverwerking wordt gescand en zo in de ‘juiste bak' terecht komt, zo meldt Sprout in een artikel op haar website. Ook kan deze code door de gebruiker gescand worden met de EARTH-app die vanaf nu te downloaden is via de appstore.

earth-water-logoMet app kan de gebruiker onder andere een selfie maken met het EARTH-logo, een EARTH Water & Wine Spotify-lijst beluisteren en video's van diverse EARTH-projecten bekijken. Om dit wapenfeit extra kracht bij te zetten gaat men ook over op een nieuw jasje. Een iets andere uitstraling die meer bij het karakter van het merk past, zo valt te lezen in het artikel.

De 50 cl Tetra verpakking is het icoon uit portfolio van EARTH water. De herkenbare en innovatieve kartonnen verpakking wordt vervaardigd uit 100% hernieuwbare grondstoffen en is daarmee naar eigen zeggen de meest duurzame verpakking in de markt. Het zuivere Nederlandse mineraalrijke EARTH Water is gebotteld aan de kleinschalige waterbron van Anl'eau. Deze bron is gevestigd in het beschermde, groene natuurreservaat Het Hunzedal in de provincie Drenthe.

Kijk voor meer informatie op www.earthwater.nl.

Bron: Sprout