HomeNieuwsDS Smith wint voor zevende jaar op rij onderscheiding van Mars

DS Smith wint voor zevende jaar op rij onderscheiding van Mars

dssmith-mars-1

DS Smith heeft vier prijzen gewonnen op de jaarlijkse awards die Mars uitreikt aan leveranciers van papiergebaseerde en flexibele verpakkingen. De fabriek in het Noerdlingen in Duitsland mocht opnieuw de eerste prijs in ontvangst nemen in de categorie Golfkarton, Corrugated Site of Quality Excellence en drie Perfect Performance Awards werden uitgereikt aan Kutno in Polen, Toury in Frankrijk en Lockerbie in het Verenigd Koninkrijk.

dssmith-logo-2014Voor het zevende jaar op rij heeft DS Smith de Corrugated Site of Quality Excellence award gewonnen en voor het zesde jaar op rij voor de site in Noerdlingen. De Corrugated Site of Quality Excellence award is een erkenning voor algemene uitmuntende kwaliteit voor sites die een groot volume leveren met een complexe aanvoer.

De award is één van de vier prijzen die DS Smith in de wacht sleepte tijdens de gala-avond. Geen enkele andere leverancier van Mars slaagde erin meer dan één prijs te winnen. De sites van DS Smith in Kutno in Polen, Toury in Frankrijk en Lockerbie in het Verenigd Koninkrijk mochten elk een Perfect Performance Award in ontvangst nemen voor een foutloos parcours met 0% afwijkingen. “Kwaliteit en service zijn uitermate belangrijk voor DS Smith en onze klanten. Deze erkenning van Mars vormt het beste bewijs van onze toonaangevende kwaliteit en beloont al het harde werk, de energie en inzet die onze Europese medewerkers elke dag weer in kwalitatieve leveringen stoppen”, vertelt Stefano Rossi, CEO DS Smith Packaging. “Maar we mogen nooit tevreden zijn over wat we verwezenlijkt hebben en moeten elke dag vooruit kijken om te zien hoe we nog verder kunnen verbeteren, voor onszelf en onze klanten.”

Voor de sites in Kutno in Polen en Toury in Frankrijk is dit het vierde jaar op rij dat ze 0% afwijkingen behalen. Een indrukwekkende prestatie in elke sector. “Het doel voor onze Europese en lokale teams is te garanderen dat elke bestelling, elke levering en elke interactie met Mars absoluut perfect verloopt”, vertelt Frank McCusker, Strategic Account Director bij Mars.

De prijzen gaan gepaard met een financiële beloning van enkele duizenden euro's, te besteden ten gunste van de medewerkers op de winnende locaties. Vorige jaren werd de prijs gebruikt om een recreatieruimte buiten te creëren, waar medewerkers een pauze kunnen nemen of voor verbeteringen aan de kantine.

Kijk voor meer informatie op www.dssmith-packaging.nl.