HomeNieuwsBedrijven en personenDS Smith bespreekt toekomst van e-commerce tijdens succesvol event

DS Smith bespreekt toekomst van e-commerce tijdens succesvol event

De belangrijkste spelers op het gebied van e-commerce in de Benelux kwamen onlangs bi elkaar tijdens het event ‘Energize your e-commerce' van DS Smith. Tijdens deze dynamische middag besprak DS Smith hoe zij de toekomst van e-commerce ziet en hun innovaties een antwoord bieden aan de uitdagingen van morgen.

De bezoekers werden getrakteerd op exclusieve previews van maar liefst twee onderzoeken. De verbazingwekkende cijfers van ‘The Empty Space Economy' en de onderzoeksresultaten van het marktonderzoek ‘E-commerce verpakkingen' worden later dit jaar officieel vrijgegeven.

Wehkamp deelde hun ervaringen hoe geautomatiseerd inpakken groei mogelijk maakt. DS Smith presenteerde een nieuwste generatie opzetmachines voor e-commerce, met verpakkingen direct op maat van het product om lege ruimte maximaal te reduceren.

Daarnaast werd het nieuwe Impact Centre voor e-commerce in Gent getoond, de bouw van het nieuwe DISCS testlaboratorium in Eerbeek aangekondigd en presenteerde ShoppingTomorrow het nieuwe onderzoeksprogramma voor schade in de supply chain van e-commerce, welke in samenwerking met DS Smith wordt uitgevoerd.

DS Smith deelde ook zijn ontwerpmethode voor verpakkingen voor e-commerce en liet de bezoeker deze ook toepassen in een praktische workshop. Dat het event echt nuttige inzichten en concrete toepassingen had, bleek uit de positieve reacties.

www.dssmith-packaging.nl