HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Utrecht 2018Dörr Kampen toont machine voor ontstapelen en ontvouwen op Empack

Dörr Kampen toont machine voor ontstapelen en ontvouwen op Empack

“Ambachtelijk verpakken is een trend. Onlosmakelijk hieraan verbonden zijn kartonnen bakjes. Koeken, chocola, aardappelen, tomaten, afbakbroodjes, het gaat allemaal in karton, al dan niet met een leuke trendy print. De schalen zijn bedoeld voor op de consument gerichte afgepaste hoeveelheden”, aldus Dörr Kampen, die deze trend op de voet volgt met haar denestingmachine. Op Empack 2018 zal Dörr Kampen dan ook een machine tonen die plano consumentenverpakkingen kan ontstapelen en ontvouwen.

De nieuwe generatie Dörr denestingmachines kunnen worden voorzien van een speciaal ontworpen vacuüm-grijpsysteem om de kartonnen consumentenverpakkingen te ontstapelen en ontvouwen. Dörr Kampen: “Bij het ontwerp van dit grijpsysteem is rekening gehouden met de mogelijkheid om diverse afmetingen op één machine te verwerken. Omstellen kan volgens Dörr Kampen, zonder tussenkomst van de technische dienst, zonder gereedschap, door productiepersoneel uitgevoerd kunnen worden. Kom het ontdekken op onze stand A116.”

www.dorrkampen.nl