HomeMachinesAandrijven en besturenDomino levert inkjettechnologie voor productieproces van de toekomst

Domino levert inkjettechnologie voor productieproces van de toekomst

Consumenten vragen steeds nadrukkelijker om transparantie en uitgebreide productinformatie, iets wat in toenemende mate door wetgeving wordt ondersteund. Op veel consumentengoederen moeten nu bijvoorbeeld allergenen en de herkomst van het product worden vermeld. Dit resulteert in het duidelijk en leesbaar printen van toenemende informatie in een klein printoppervlak. Daarnaast wordt traceerbaarheid steeds belangrijker voor merkbescherming en het tegengaan van vervalsing. Dit maakt kwaliteit en duurzaamheid van de geprinte codering cruciaal.

De onderliggende wetenschap achter inkjetprinten is door Domino opnieuw getoetst en op drie belangrijke vlakken geïnnoveerd. Dit heeft geleid tot een ingrijpende herontwikkeling van de inkjettechnologie. Dit zal de verwachtingen van klanten ten aanzien van productiviteit, kwaliteit en ‘cost of ownership' in positieve zin veranderen.

Maar dat is niet het enige. In deze tijd van ‘The Internet of Things' kunnen de Ax-printers aangesloten worden op de Domino Cloud, waardoor er op elk moment een overzicht beschikbaar is van de prestaties van de printer. De gebruiker kan e-mail alerts instellen en via PC, tablet of mobiele telefoon de dashboards met waardevolle informatie bekijken. Deze nieuwe technologie voor Domino's Ax-Serie inkjetprinters stuurt diagnostische informatie over de printerprestaties via een beveiligde netwerkverbinding naar de Domino Cloud. Dit hoeft niet via het netwerk van de klant, maar kan ook via een geheel onafhankelijke 3G-verbinding.

Kijk voor meer informatie op www.ax-series.com en/of www.dominobenelux.com.