Dijkstra Vereenigde is een professioneel, innovatief en vooral klantgericht bedrijf. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van verpakkingslijnen, met name in de voedingsmiddelenindustrie. Zo heeft Dijkstra Vereenigde een sterke vertegenwoordiging in de industriële bakkerijsector. Deze ervaring toonde het bedrijf op de afgelopen editie van Bakkersvak in Gorinchem. Veel interesse was er voor de getoonde systemen, namelijk de flowpacker Fuji Alpha 8 en de twoflap sealer T.Freemantle.

Fuji Alpha 8

De Fuji Alpha 8 is een flowpacker die gebouwd is met de meest vooruitstrevende technieken. Deze machine staat voor kwaliteit, gebruiksgemak en rendement. Op Bakkersvak toonde Dijkstra Vereenigde de allernieuwste Alpha 8 machine, met een optioneel boxmotion systeem voor het verwerken van allerlei folies. De boxmotion geeft hogere druk en daardoor kan er met minder temperatuur en sealtijd makkelijker gewerkt worden met bijvoorbeeld aluminium folies. De Fuji Alpha 8 kan bovendien gemakkelijk worden bediend. Ook kunnen productwissels snel gerealiseerd worden.

T.Freemantle

Met T.Freemantle levert Dijkstra Vereenigde een range aan kartonneermachines, sleevemachines en dozenopzetmachines. Op Bakkersvak toonde Dijkstra Vereenigde een compacte uitvoering voor het dichtlijmen van doosjes, die bijvoorbeeld zeer geschikt is voor gebruik in sociale werkplaatsen waar veel met de hand wordt gewerkt. Naast deze uitvoering bevat de T.Freemantle range ook volledig geautomatiseerde machines voor stand-alone toepassingen of voor integratie in een verpakkingslijn.

Dijkstra Vereenigde

Dijkstra Vereenigde heeft ruim 35 jaar kennis en ervaring in huis. Het professionele team staat klaar om samen met de klant te werken aan het realiseren van het complete proces. Van eerste gesprek, ontwikkeling, bouw, plaatsing tot en met onderhoud en service op de locatie. Bij Dijkstra Vereenigde staat de klant centraal en in die samenwerking streeft het bedrijf naar een perfect eindproduct.

www.dijkstra.net