HomeNieuwsBeurzen en evenementenDeelnemers blikken terug op Foodpacking Event 2013

Deelnemers blikken terug op Foodpacking Event 2013

Op 9 en 10 oktober organiseerde VNU Exhibitions Europe in Jaarbeurs Utrecht het nieuwe kennisevent over verpakken in de voedingsmiddelenindustrie: Foodpacking Event. De eerste editie van het het Foodpacking Event, waar kennisoverdracht centraal stond en dat 66 deelnemers kende, trok in totaal 1167 bezoekers en dit lag volgens organisator VNU Exhibitions in lijn met de verwachting.

De redactie van PackOnline.nl vroeg een aantal deelnemers om voor de camera hun mening over het nieuwe kennisevent over verpakken in de voedingsmiddelenindustrie te geven. Hoewel het aantal bezoekers volgens de meeste van hen hoger had gemogen, waren de meeste van de door ons gesproken deelnemers wel zeer te spreken over de kwaliteit van de bezoekers.

In deze videoreportage blikken Jan Zwaan van Espera-Nederland, Graham Dorney van VWS Nederland, Sandra Pannekeet van JASA Packaging Systems, James Meering van Meda-Pak, Huub Verheul van Tallpack International, Evelyn Kuiper van Technisch Bureau Verhagen, Jelmer van Deijne van Ramakers Industriële Verpakkingen en Nicolette Pouw van TNO Triskelion terug op de eerste editie van het Foodpacking Event.

Bekijk ook de fotoreportage van het Foodpacking Event…

Bekijk ook de fotoreportage van de Foodpack Business Cases…

Bekijk ook de fotoreportage van het NVC – VNU Foodpacking Congres…