HomeNieuwsBedrijven en personenBroekhof Verpakkingen wordt overgenomen door Pacombi Group

Broekhof Verpakkingen wordt overgenomen door Pacombi Group

Pacombi Group maakt bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt over de overname van Broekhof Verpakkingen. De overname zal nu formeel ter goedkeuring aan de ACM worden voorgelegd.

De combinatie Pacombi Group en Broekhof realiseert met 780 medewerkers een jaaromzet van circa 350 miljoen euro in diverse markten, onder andere horticultuur, retail, foodservice, industrie en agricultuur.

Jan Paardekooper, eigenaar Pacombi Group: “De overname van Broekhof is een mooie mijlpaal voor ons bedrijf. Het betekent dat wij ons specialistisch en innovatief aanbod aan klanten in de sierteelt verder kunnen verbeteren. Daarnaast sluiten de buitenlandse activiteiten van Broekhof aan bij onze internationale ambities. Ik heet alle medewerkers van Broekhof dan ook van harte welkom binnen de Pacombi Group.”

Arjan Broekhof, eigenaar en algemeen directeur van Broekhof Verpakkingen (foto): “Wij zijn enorm blij met deze transactie en hebben het volste vertrouwen in een succesvolle en plezierige samenwerking binnen dit gerenommeerde familiebedrijf. Onze klanten kunnen rekenen op een ongewijzigde voortzetting van onze leveringen en diensten. Daarbij zal onze missie onveranderd van kracht blijven: ‘op innovatieve en betrouwbare wijze waarde toevoegen in verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteelt'.”

Broekhof heeft vestigingen in Aalsmeer, Honselersdijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Nairobi (Kenia), Rionegro (Colombia), Miami (VS) en Ho Chi Minhstad (Vietnam).

Pacombi Group is één van de grootste onafhankelijke distributeurs in verpakkingen, disposables, re-usables en durables en bedrijfsbenodigdheden in Europa. Binnen Pacombi Group hebben diverse gerenommeerde verpakkingsbedrijven hun krachten gebundeld, elk met hun eigen specialisme: Paardekooper Verpakkingen, Van der Windt verpakking en Depa Disposables.

www.pacombigroup.com