HomeNieuwsMachinesBodijn ontzorgt klanten met innovatieve oplossingen en constructies

Bodijn ontzorgt klanten met innovatieve oplossingen en constructies

Bodijn Machinewerken uit 's Gravenzande is een belangrijke speler in de weeg- en verpakkingswereld dankzij haar innovatieve oplossingen en degelijke constructies. Bodijn fabriceert, installeert en onderhoudt hooggekwalificeerde machines tegen een betaalbare prijs en streeft naar een toonaangevende positie op het gebied van machinebouw en systeemintegratie. Met haar trilgoten is Bodijn toonaangevend in de internationale voedingsmiddelenbranche.

De expertise van Bodijn is inzetbaar bij de productie, verwerking en verpakking van vele producten. Omdat Bodijn in verschillende takken van de industrie heeft gewerkt, is de kennis enorm groot. Regelmatig wordt het bedrijf voor advies geraadpleegd en een engineeringopdracht is vaak het gevolg. De klanten van Bodijn vinden het prettig dat het bedrijf over alle moderne middelen beschikt om hun opdracht te realiseren.

Bodijn legt zich toe op het ontzorgen van haar klanten, OEM'ers en eindgebruikers, met advies en totaaloplossingen. Naast complete lijnen inclusief besturingen, levert Bodijn ook losse producten: bordessen, trappen, loopbruggen, waswanden, transporteurs in alle soorten (waaronder vlak-, lees-, buffer-, opvoer-, takt-, ketting- en rollentransporteurs), liften en kantelaars voor onder andere de Normwagens en natuurlijk de trilsystemen met onder andere onze befaamde BulkBlaster-techniek. Multi Point Dump systemen (MPD) zijn een specialiteit geworden, met name de geavanceerde servo aangedreven soorten. Voor de productie van snoepgoed maakt Bodijn onder andere Marshmallow-, giet-, koel-, layercakelijnen en tracksystemen.

www.bodijn.nl