HomeNieuwsBedrijven en personenBiesheuvel Techniek realiseert moderne bediening van de industrie

Biesheuvel Techniek realiseert moderne bediening van de industrie

biesheuvel-1

Biesheuvel Techniek heeft recentelijk haar nieuwe, innovatieve distributiecentrum in Venlo in gebruik genomen. De officiële opening werd gevierd met Stephan Satijn, wethouder gemeente Venlo, en Meino Noordenbos, CEO van Biesheuvel Groep. Het nieuwe distributiecentrum van Biesheuvel Techniek heeft een oppervlak van 12.000 m2 en is daarmee drie keer zo groot. Het aantal artikelen op voorraad groeit met factor 3 naar 80.000 artikelen. Een rollerbaan- en magazijnbeheersysteem zijn geïnstalleerd om de groei aan te kunnen.

biesheuvel-logoBiesheuvel Techniek wenst haar MRO- en engineering-klanten in OEM/Machinebouw optimaler te bedienen. De markt vraagt enerzijds om optimale beschikbaarheid van onderhoudsartikelen en anderzijds om technische competentie over de toepassing van innovatieve producten en services. Het nieuwe distributiecentrum, BT-branches en specialistische units zorgen voor modernere bediening van de industrie.

Eerder maakte Biesheuvel Groep al bekend haar activiteiten uit te breiden in MRO, lastechniek en op maat gemaakte producten van staal en aluminium buizen door integratie van Perk Technische Handelsonderneming. Daarnaast werd aangekondigd dat Rotrans Belting Biesheuvel Groep versterkt met specialistische kennis en klantgerichte oplossingen van transportbanden, aandrijfriemen en tandriemen voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Kijk voor meer informatie op www.biesheuveltechniek.nl.