HomeNieuwsArodo presenteert klantgerichte oplossingen voor voedingsmiddelen

Arodo presenteert klantgerichte oplossingen voor voedingsmiddelen

Al meer dan twintig jaar brengt FoodTech de complete voedingsmiddelenindustrie van Noord-Europa samen. Ook dit jaar is de tweejaarlijkse vakbeurs zeker een bezoek waard. Van 13 tot 15 november 2018 is het MCH Messecenter in het Deense Herning de ‘place to be' voor iedereen die actief is in de voedingsindustrie. FoodTech is hét Noord-Europese platform voor inspiratie, kennisdeling en networking in de sector. Op dit belangrijke event mag Arodo Total Bag-Handling zeker niet ontbreken.

Vakbeurs voor de voedingsmiddelenindustrie

Met zo'n 300 exposanten en 8.500 bezoekers (cijfers vorige editie) bereikt FoodTech de volledige levensmiddelenindustrie van Scandinavië en Noord-Duitsland. Het bezoekersprofiel varieert van productieoperators over technici tot ingenieurs, management- en kaderleden. De vertegenwoordigde industrietakken zijn al even divers: denk aan zuivel, brood en banket, vleeswaren, dranken, visserij, maar ook food processing, packaging, chemie en R&D.

Arodo op FoodTech

Arodo zet volop in op de foodmarkt, een van de belangrijkste sectoren voor het bedrijf. “We zijn dan ook trots om bij de preferred partners in de Scandinavische levensmiddelenindustrie te horen. Als marktleider in klantgerichte verpakkingsoplossingen kijken we ernaar uit om op FoodTech onze bestaande klanten te woord te staan, gericht advies te geven en in gesprek te gaan met nieuwe bedrijven. Je vindt ons in hal K op stand 8252. Neem gerust contact met ons op voor gratis toegangskaarten”, laat Arodo weten op haar website.

www.arodo.be