HomeNieuwsARCO ziet interesse in zelfsturende verpakkingslijn alle verwachtingen overtreffen

ARCO ziet interesse in zelfsturende verpakkingslijn alle verwachtingen overtreffen

Met veel plezier kan ARCO terugkijken op de deelname aan Fruit Logistica 2018 in Berlijn. “We hebben drie zeer succesvolle beursdagen achter de rug. De interesse in onze machines overtrof alle verwachtingen. Graag willen wij alle bezoekers van onze stand hartelijk danken voor de belangstelling”, reageert het bedrijf.

Op een stand van ruim 120 vierkante meter toonde ARCO de nieuwste machines voor het efficiënt transporteren, sorteren, afwegen en etiketteren van groenten en fruit. Daarnaast werden live demonstraties gegeven van de nieuwste technieken op het gebied van pallet handling, kanteltechniek, dispensers en mangement software.

Voorverpakte groenten, fruit en vlees zijn niet meer weg te denken uit de agri- en foodketen. Producenten die hun producten afzetten in verpakkingen met een minimaal gewicht staan voor de uitdaging: “Hoe verpak ik mijn producten snel en efficiënt en met zo min mogelijk weggeefgewicht?” Speciaal voor deze bedrijven ontwikkelde ARCO een nieuwe zelfsturende verpakkingslijn met een slimme Light to Perform-functie waarmee producenten maar liefst 4 tot 6 procent besparen op productverlies door overgewicht in de verpakking.

www.arco-solutions.nl