De intralogistieke sector is in goede gezondheid en de vooruitzichten voor 2018 zien er positief uit. Het vertrouwen is op zijn hoogst sinds 2007 en het aantal orders neemt sterk toe. Als gevolg van dit hernieuwde optimisme, zal All4Pack Paris in november een groot aantal nieuwe exposanten uit deze sector verwelkomen.

Voor bedrijven die zich bezig houden met lifting- en handlingapparatuur was 2017 een uitstekend jaar. Volgens Cisma genereerde de sector in dit jaar een recordomzet van 4,5 miljard euro. Dit heeft geleid tot een toename van het aantal bedrijven uit deze branche die voor november een stand hebben geboekt bij All4Pack Paris. Met nog een aantal maanden te gaan, ziet het ernaar uit dat de vakbeurs de ontmoetingsplaats wordt voor de verpakkings- en intralogistieke sector.

Nieuwkomers zijn onder andere bedrijven die werken in de robotica, zoals Fenwick Robotics en Universal Robots, en bedrijven die zich bezig houden met apparatuur voor warehousing, zoals AR Storage Solutions, Bito Systèmes en Norsud. Ook verwelkomt All4Pack Paris voor het eerst bedrijven als Flexlink Systems, Blume LMC, Schunk Intec, KNS Lease, Manu Systems, Alpa Manutention, OMS en Megadyne SPA.

Lees verder