HomeNieuwsBeurzen en evenementenAll4Pack Paris 2018 biedt laatste beschikbare standruimte aan

All4Pack Paris 2018 biedt laatste beschikbare standruimte aan

De vakbeurs All4Pack Paris wordt dit jaar in Parijs gehouden van 26 t/m 29 november. Zoals iedere twee jaar is All4Pack Paris ‘The global marketplace for Packaging, Processing, Printing & Handling'. Om tegemoet te komen aan de wensen van de exposanten, die qua beursplanning al erg vol zaten, is de beurs naar eind november verschoven.

Deze verandering van data is door de deelnemers zeer goed ontvangen en een groot deel van hen is dan ook alweer aangemeld voor de komende editie. All4Pack Paris 2018 zal in het teken staan van kwaliteit en networking. De beursorganisatie stelt alles in het werk om exposanten en bezoekers op een aangename locatie bij elkaar te brengen. Matchmaking, hosted buyers en een intensieve campagne gericht op het aantrekken van topinkopers uit Europese en Afrikaanse landen staan op het programma.

Met nog ruim twee maanden te gaan, biedt de beursorganisatie momenteel de laatste beschikbare standruimte aan. Bedrijven die een stand willen boeken of een offerte willen aanvragen, kunnen dat rechtstreeks doen via de website. Zij kunnen ook contact opnemen met Promosalons, de Nederlandse agent van de beurs.

www.all4pack.com