HomeNieuwsBeurzen en evenementenALL4PACK in Parijs belooft dynamisch en productief trefpunt te worden

ALL4PACK in Parijs belooft dynamisch en productief trefpunt te worden

promosalons-coen

De vooruitzichten van de ALL4PACK Paris 2016, The global marketplace for Packaging, Processing, Printing & Handling, bestaande uit de vakbeurzen EMBALLAGE en MANUTENTION, zijn positief met ruim 800 ingeschreven exposanten, waarvan 40% internationaal. Ruim 85% van de oppervlakte van de beurs is gereserveerd en dus belooft ALL4PACK Paris van 14 t/m 17 november a.s. een dynamisch en productief trefpunt te worden waar 1.600 exposanten en 98.000 verwachte vakbezoekers bijeenkomen voor zaken en innovaties.

emballage-logo-nieuwAanwezigheid van alle grote spelers

De ALL4PACK Paris presenteert in 2016 een vernieuwd aanbod in lijn met de huidige markt en de verwachtingen van professionals. Dankzij deze ontwikkeling hebben al 800 Franse en internationale merken zich ingeschreven voor de aankomende beurseditie. 20% daarvan betreft nieuwe exposanten, met de komst of terugkeer van grote namen. Ook traditionele exposanten en paviljoens hebben hun deelname wederom bevestigd.

Vier elkaar aanvullende activiteitensectoren

  • Packaging en Processing: Twee sectoren die het complete verpakkingsaanbod bijeenbrengen, van grondstof tot eindproduct, evenals equipment voor processing, transformatie en productie van vul- en verpakkingsmachines.
  • Printing: Dit was de belangrijkste sector voor bezoekers in 2014, met digitaal en hybride printing, 3D-printing, labels, packaging printing equipment, grafisch ontwerp.
  • Handling: Speciale aandacht gaat uit naar automatisering en intelligente opslag, meer dan ooit verbonden met het einde van de verpakkingsketen. Hier vindt men informatiesystemen en -oplossingen, wagens, logistiek, material handling equipment, hefmiddelen, opslag, etc.

Een internationaal trefpunt voor de complete sector

Met 40% van de ingeschreven bedrijven afkomstig van buiten Frankrijk onderstreept de vakbeurs haar internationale bereik. De best vertegenwoordigde landen dit jaar zijn Italië, Duitsland, Spanje en België/Luxemburg. Tevens wordt de aankomende beurseditie gekenmerkt door een aanzienlijke deelname uit Nederland en Verenigd Koninkrijk, evenals een stijgende opkomst uit Azië en China. Vijftien Franse en internationale paviljoens hebben hun deelname aan de ALL4PACK Paris reeds bevestigd, zoals bijvoorbeeld België, China, Spanje, Griekenland, Italië, Taiwan en Turkije.

Let’s be creative!

“De aankomende beurseditie wordt gekenmerkt door verschillende noviteiten – nieuwe beurshallen, een nieuwe sectorindeling, nieuwe prijscategorieën, merkontwikkeling – het is immers noodzakelijk om iedere editie te vernieuwen en in te spelen op de marktontwikkelingen zodat inkopers geïnteresseerd blijven. In 2014 werd de beurs bezocht door 12% meer nieuwe bedrijven en dientengevolge evenveel nieuwe potentiële kansen voor de exposanten. Deze efficiëntie is bepalend voor onze strategie, en de resultaten zijn vooralsnog uitstekend: onze klanten volgen de veranderingen en prospects worden verleid. Dit bevordert de creativiteit, dé rode draad van de vakbeurs in 2016: ‘Let’s be creative!'”, benadrukt Véronique Sestrières, beursmanager van de ALL4PACK Paris (Groupe Comexposium).

Contact in Nederland

In Nederland wordt de ALL4PACK Paris vertegenwoordigd door Promosalons Nederland. Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen met betrekking tot een bezoek of deelname aan de beurs.

Kijk voor meer informatie op www.all4pack.com.