Zwager Techniek

zwager-logo-2014Zwager Techniek is importeur van kwalitatief hoogstaande verpakkingsmachines voor food, non-food, farmaceutische en technische-/chemische producten. Vanuit ons kantoor met eigen werkplaats in Beverwijk leveren wij een breed scala aan verpakkingsystemen voor diverse industrieën. Wij zijn zeer succesvol in onze manier van werken, met name door intensieve samenwerking met onze bekende fabrikanten met ruime ervaring en door onze projectbegeleiding met optimale after-sales service.

Zwager Techniek levert zowel nieuwe als gebruikte installaties. Ons leveringsprogramma bestaat uit blistermachines, thermovormsystemen, flowpackers, flowpacksystemen, traysealmachines, skinmachines, stickpackmachines, verticale vulmachines, sachetteermachines, doypack stazakmachines, kartonneer machines, kartonverpakkingsmachines en case packing systemen.

De nieuwe installaties worden in onze fabrieken ontworpen en gebouwd naar uw specificatie. Gebruikte machines wordt eerst volledig nagekeken en indien nodig/gewenst aangepast aan uw wensen. Het is tevens mogelijk diverse machines bij ons te huren voor korte of langere termijn. Met onze voorraad gebruikte machines zijn wij snel in staat de machine die u zoekt aan te bieden.

Wij hebben een eigen technische dienst die verantwoordelijk is voor de installatie en nazorg. Wij staan garant voor een snelle service en levering van onderdelen.

Meer informatie:

Zwager Techniek B.V.
Gooiland 17
1948 RC Beverwijk
T +31 (0)251 27 20 88
F +31 (0)251 27 12 82
www.zwagertechniek.nl
info@zwagertechniek.nl

DELEN