Multipond

multipond-logo-2014Multipond Benelux is een dochteronderneming van de Duitse familie onderneming Multipond – Atoma, die al sinds de oprichting geleid wordt door de familie Krämer. In eerste instantie heeft Multipond wereldwijd successen behaald met hun hoog kwalitatieve lineaire Atoma weegautomaten. Later ook met de combinatie multihead weegautomaten.

Met meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van industriële weegtechniek zijn wij toonaangevend in de industrie. Ons succes is gebaseerd op de hoge kwaliteit en technische standaard van onze weegsystemen. Wij zetten bewust in op een specialisatie van weegtechniek en een productie uitsluitend in Duitsland. Het onderwerp klantgerichtheid hebben wij tot ons bedrijfsmotto gemaakt. Een team van meer van 200 medewerkers zet zich wereldwijd in om onze klanten in de food- en non-food branche altijd de optimale, individuele oplossing te bieden, exact toegepast op hun eisen. Verkoop, advies en service verlopen via het hoofdkantoor in Duitsland, de vier dochterondernemingen in Nederland, Frankrijk, Engeland en de USA en een wereldwijd netwerk van vertegenwoordigers.

Multipond Benelux beschikt over een uitgebreid Customer Support Team, een grote pool service monteurs, eigen voorraad onderdelen voor een snelle service, en een storingsdienst na kantooruren.

Meer informatie:

Multipond Benelux B.V.
Boven Zijde 10
5626 EB Eindhoven
T +31 (0)40 262 80 90
F +31 (0)40 262 80 99
www.multipond.com
info@multipond.nl

DELEN