HomeThema'sEmpack Den Bosch 2015VWS Nederland toont Ravenwood linerless 'C-fold labeling systems'

VWS Nederland toont Ravenwood linerless ‘C-fold labeling systems’

vws-ravenwood-trans

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, zal op Empack Den Bosch (15 en 16 april a.s.) haar vertegenwoordiging van de Ravenwood linerless ‘C-fold labeling systems' tonen. “Deze systemen kunnen worden gekoppeld aan onze Octopus Ace machine, waardoor producten kunnen worden voorzien van een boven- en onderetiket als ook een ‘C'-label. Dit alles wordt aangestuurd vanuit het overzichtelijke ‘Icon driven' touch screen van de Octopus Ace, die optioneel ook nog kan worden uitgevoerd als controleweger met volledige ‘e-merk' registratie en rapportage. Eén machine die zowel variabel- als vast gewicht producten op verschillende manieren kan etiketteren”, stelt directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

vws-logo-2014Behalve de Ravenwood linerless ‘C-fold labeling systems' toont VWS Nederland ook de ‘uitblinker' uit haar assortiment. Het systeem, genaamd Octopus Ace, is volgens Patrick van der Vegt de nieuwe standaard in het volautomatisch weeg-prijs-etiketteren. “De Octopus Ace omvat onder andere geavanceerde Electro Magnetic Force Restoration (EMFR) weegtechnologie, overzichtelijk 19″ ‘Icon driven' touch screen, background Image Support (BIS), etiket- en product afbeeldingen op scherm, product traceerbaarheid, afdruk GS1 databar en ingrediëntendeclaraties conform wettelijke etiketteringsvoorschriften, Windows True Type Fonts, NEXUS etiketontwerp software, volledige e-merk registratie en rapportage en een Open interface (XML) voor koppeling ERP systemen. “Natuurlijk is het systeem geheel in roestvaststaal opgebouwd. Voor meer informatie is iedereen van harte welkom op onze stand op Empack Den Bosch”, aldus Patrick van der Vegt.

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, aldus Patrick van der Vegt.

Empack Den Bosch 2015 – Stand J315

Kijk voor meer informatie op www.vwsnederland.nl.