HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland levert Ravenwood linerless 'C-fold labeling system'

VWS Nederland levert Ravenwood linerless ‘C-fold labeling system’

vws-ravenwood-1

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, heeft onlangs een volautomatisch Ravenwood linerless ‘C-fold labeling system' geleverd aan Fresh Care Convenience voor het in lijn etiketteren van producten. “De maaltijdsalades voorzien van C-fold label worden door Fresh Care Convenience geleverd aan een bekende Duitse retailer”, aldus Patrick van der Vegt, directeur van VWS Nederland.

vws-logo-2014Fresh Care Convenience, onderdeel van de Staay Food Group, is een modern bedrijf gespecialiseerd in het bewerken van verse groenten, fruit en andere natuurlijke ingrediënten tot kant-en-klaar eenheden. Voorzien van een goed geoutilleerd machinepark, gemotiveerde medewerkers en doordachte logistiek is Fresh Care een van de vooraanstaande bedrijven in de branche.

De linerless labels bieden volgens Patrick van der Vegt diverse voordelen. “Ecologisch concept door toepassing van linerless labels (geen etiketdrager), eenvoudige rolwisseling, meer labels per rol, minder afval, diverse etiketten (weeg-, product– en promolabel) op één label, meer communicatieruimte op het label en prijs per label”, somt hij een aantal voordelen op.

De Ravenwood linerless ‘C-fold labeling systems' kunnen tevens worden gekoppeld aan de Octopus Ace machine van VWS Nederland. “Hierdoor kunnen producten worden voorzien van een boven- en onderetiket als ook een ‘C'-label. Dit alles wordt aangestuurd vanuit het overzichtelijke ‘Icon driven’ touch screen van de Octopus Ace, die optioneel ook nog kan worden uitgevoerd als controleweger met volledige ‘e-merk' registratie en rapportage. Eén machine die zowel variabel- als vast gewicht producten op verschillende manieren kan etiketteren”, stelt Patrick van der Vegt.

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, aldus Patrick van der Vegt.

Kijk voor meer informatie op www.vwsnederland.nl.