HomeNieuwsBeurzen en evenementenVIDEO - Exposanten blikken terug op Macropak 2014

VIDEO – Exposanten blikken terug op Macropak 2014

macropak-2014-video

Van 30 september tot en met 3 oktober werd de Macropak, volgens beursorganisator Jaarbeurs al jaren de grootste verpakkingsbeurs in de Benelux, weer gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. In totaal presenteerden tijdens de Macropak 232 exposanten zich aan de markt. Opvallend was dat in tegenstelling tot de vorige twee edities relatief veel nieuwe deelnemers zich hadden aangemeld.

macropak-logo-2014-1De redactie van Pack Online was uiteraard ook aanwezig op de Macropak en maakte onder andere een videoreportage, waarin exposanten terugblikken op de beurs en hun ervaringen delen. Het aantal bezoekers viel naar de mening van een aanzienlijk deel van de exposanten tegen. Wel was men over het algemeen te spreken over de kwaliteit van de bezoekers en de door hen getoonde interesse. Ondanks dat er in deze videoreportage diverse kritische geluiden naar voren komen, ziet het overgrote deel van de exposanten – op een of andere wijze en mogelijk dus in een andere vorm – een toekomst weggelegd voor de Macropak.

Natuurlijk maakte de redactie van Pack Online ook een uitgebreide fotoreportage van exposanten, bezoekers, noviteiten, producten en nog veel meer. In aanloop naar de Macropak verzorgden wij van Pack Online in samenwerking met beursorganisator Jaarbeurs bovendien wekelijks een aflevering van het Macropak Journaal.

Klik hier voor een overzicht van al het nieuws over Macropak 2014 inclusief alle afleveringen van het Macropak Journaal…

klik hier voor de fotoreportage van Macropak 2014…

Kijk voor meer informatie op www.macropak.nl.