HomeNieuwsBedrijven en personenVH Verpakkingsmachines verhuist naar nieuw onderkomen

VH Verpakkingsmachines verhuist naar nieuw onderkomen

vh-nieuw-pand

VH Verpakkingsmachines gaat verhuizen naar Marconilaan 15 in Weert. “Vanwege de groei van ons bedrijf en de fysieke opsplitsing tussen het bouwen van nieuwe Centurion verpakkingsmachines, nieuwe Velteko verpakkingmachines, nieuwwaardig reviseren en handel in gebruikte machines hebben wij een pand aangekocht met een grote showroom, moderne kantoren en een ruime, lichte werkplaats”, licht Marcel Wetemans, directeur van VH Verpakkingsmachines, desgevraagd toe.

vh-logo-2014Het pand op industrieterrein Kampershoek heeft een eigentijdse uitstraling die goed past bij hetgeen het bedrijf uit wil dragen. “Modern en vooruitstrevend, maar zonder overbodige poespas. Na een schilderbeurt en het voorzien van onze huisstijl kunnen we relatief snel verhuizen. In de fantastische showroom van het nieuw pand zullen wij onze nieuwe en nieuwwaardig gereviseerde machines tentoonstellen met daaromheen vele applicaties van onze vaste partners in de business. Hierdoor wordt de visualisatie en beleving voor klanten optimaal”, stelt Marcel Wetemans.

De huidige locatie aan de St. Luciastraat 50-52 blijft gehandhaafd voor de handel in gebruikte verpakkingsmachines, wegers en overige machines. Hierdoor krijgt VH Verpakkingsmachines een totale oppervlakte ter beschikking van meer dan 3000 m2 voor al haar activiteiten.

Medio april zal de verhuizing plaatsvinden en later dit jaar staat een opening voor genodigden op de planning. “Dit zal via onze website, Pack Online en op diverse andere manieren kenbaar worden gemaakt. Wij kijken uit naar deze nieuwe stap en laten wederom een frisse en eigenzinnige wind door de branche waaien”, besluit Marcel Wetemans.

Kijk voor meer informatie op www.vhnl.com.