HomeNieuwsVelcro introduceert PRESS-LOK sluitingstechnologie

Velcro introduceert PRESS-LOK sluitingstechnologie

velcro-sluiting

Velcro Industries kondigde de uitbreiding van de VELCRO Brand PRESS-LOK aanpassingen in de Europese markt aan door toevoeging van toegewijde convertorpartners in verschillende Europese landen. De VELCRO Brand PRESS-LOK sluiting wordt geïntegreerd via een uitgebreide, wereldomvattende verscheidenheid van productverpakkingen voor consumenten, inclusief voedsel voor huisdieren, reinigingsmiddelen, kaas, proteïnepoeder, muesli, tuinieren, koffie, noten en nog veel meer.

velcro-logoVelcro Europe werkt momenteel in heel Europa samen met vele verpakkingsconvertors voor de integratie van de VELCRO Brand PRESS-LOK sluiting voor een assortiment van flexibele verpakkingen voor verschillende toepassingen. Er vindt hechte wederzijdse samenwerking plaats.

“Moderne consumenten zoeken unieke en gemakkelijke opties voor hun ‘on-the-go' levenswijze”, zei Lenny Swart, SBU Manager voor Packaging & Materials Handling EMEA bij Velcro Europe S.A. “Wij werken nauw samen met onze partners om eenvoudige, intelligente en consumentvriendelijke oplossingen te ontwikkelen. Door de VELCRO Brand PRESS-LOK in verpakkingsoplossingen te verwerken kunnen we aanzienlijke voordelen aan onze klanten, partners en consumenten bieden.”

“Velcro Europe ziet ernaar uit om de PRESS-LOK met het VELCRO Brand aan nieuwe regio’s over de hele wereld te leveren en in verschillende toepassingen in praktijk te brengen”, zei Jurjen Jacobs, Vice President voor Global Marketing, Velcro Industries. “De hechte samenwerking met onze partners in Europa is het belangrijkste onderdeel en een duidelijk bewijs van de groei en het succes van VELCRO Brand PRESS-LOK. Vanwege de toegewijde relaties van Velcro Industries met convertors over de gehele wereld boekt de sluitingstechnologie ook vooruitgang in andere markten, inclusief Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en China.”

Het PRESS-LOK sluitingssysteem van het VELCRO Brand is een propriëtaire haak-tot-haak technologie die helpt deze toepassingen nieuw en veilig te houden. De sluiting vertegenwoordigt een unieke oplossing in de industrie, omdat hij gemakkelijke uitlijning biedt die consumenten in staat stelt verbindingen te maken zonder ze nauwkeurig aaneen te hoeven sluiten, en het de verpakking aanzienlijke kracht geeft voor beveiliging tegen breuk.

Kijk voor meer informatie op www.velcro.com.