HomeThema'sEmpack Brussel 2014Ultrapak met innovatieve trayseallijn op Empack Brussel

Ultrapak met innovatieve trayseallijn op Empack Brussel

ultrapak-a7

Ultrapak, exclusief distributeur van de toonaangevende fabrikant van trayseal- en dieptrekmachines SEALPAC, toont nieuwe technologische- en verpakkingsoplossingen op de Empack Brussel.

ultrapak-logo-2014SEALPAC A-serie traysealmachine

Op de Empack Brussel demonstreren wij een automatische verpakkingslijn van het ontnesten en verpakken van schalen op de Sealpac A7 traysealmachine (volledig servo gestuurd). De Sealpac A-serie is een flexibele en hoogwaardige traysealmachine welke verschillende verpakkingen met een hoge output probleemloos kan verwerken. Het nieuwe en innovatieve servo gestuurde hefsysteem met servo grijpers, zorgt voor nog meer precisie met hogere snelheden. Op de SEALPAC A-serie traysealmachines kunt u vele verpakkingsconcepten produceren waaronder, Seal only, MAP (vacuüm/gas), TraySkin, TraySkin plus, Tenderpack® Mirabella® en Easylid®. Eveneens zijn alle sealbare laminaat- en mono materialen, karton en aluminium probleemloos te verwerken. De SEALPAC A-serie is de nummer 1 in flexibiliteit, innovatie en kwaliteit.

SEALPAC RE-serie dieptrekmachine

De SEALPAC RE-serie is een hoogwaardige dieptrekmachine van SEALPAC. De SEALPAC RE-serie is flexibel zodat meerdere verpakkingsoplossingen op dezelfde machine geproduceerd kan worden. Het uitvormen van de onderfolie middels Rapid-Air-Forming betekent voor u een perfect uitgevormde verpakking, ook onder in de hoeken, met meestal dunnere folies. De Sealpac RE-serie is o.a. geschikt voor Seal only, MAP (vacuüm/gas), ThermoSkin, ThermoSkin plus, Tenderpack® en Tri-Web.

Stand K140

Op de Empack Brussel zullen wij op onze stand verschillende innovatieve verpakkingsconcepten tonen. Voor u een goede mogelijkheid om u te laten informeren naar de trends in verpakkingen. Ultrapak, de exclusieve vertegenwoordiger van SEALPAC in de Benelux, informeert u graag op stand K140.

Kijk voor meer informatie op www.ultrapak.nl.